Starší dorost prohrál s Pardubicemi po těsném závěru

V 11. kole druhé části extraligy staršího dorostu Zlín přijel bojovat o postupové body do Pardubic. Už v 5. minutě první třetiny otevřel skóre pardubický Chovjka a do konce první dvacetiminutovky Pardubičtí ještě branku přidali. Ve druhé části se stav nezměnil. Drama začalo až v poslední části. První se však trefil autor druhého gólu z první třetiny domácí Kysela a situace se zdála ztracená. Naději hostům vrátila branka Pelánka ve 46. minutě. Další se k vyrovnání přiblížil Dalajka minutu před koncem. Zlín v poslední minutě hrál ještě v šesti a čtyři sekundy před koncem si lavička hostů vzala oddechový čas, ovšem ani tyto činy už k vyrovnání nevedly a z Pardubic nemá zlínský starší dorost ani bod.
39.kolo, pá 22.2.2013
Pardubice
Zlín
3:2
(2:0, 0:0, 1:2)

Branky a nahrávky: 5. Chvojka (Bohuněk), 13. Kysela (Velínský), 42. Kysela - 46. Pelánek (Kužílek), 59. Dalajka (Stuchlík). Rozhodčí: Stolín - Machač, Zeman. Vyloučení: 8:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 60. Střely na branku: 20:42. Průběh utkání: 3:0, 3:2.

Stibůrek - Divecký, Kalous, Chovojka, Procházka, Kysela, Faltýnek, Kuťák, Barkóci, Hlaváček, Bohuněk, Velínský, Špaček, Havrda, Petric, Budík, Kracík.

Příhonský - Hlaváč, Stuchlík, Werbik, Gago, Pelánek, Schmied, Váňa, Zaremba, Helešic, Velčovský, Grygera, Pavlůsek, Dalajka, Vyoral, Stránský, Galuška, Peška, Kužílek.