Mladší dorost opět neporažen, tentokrát loupil v Opavě

Zlínští mladší dorostenci se utkali ve 13. kole ELIOD extraligy s týmem Opavy. Střelecký účet zápasu otevřel ve 12. minutě Chytil, když svou vydařenou akci zakončil ještě vydařenější střelou. Ve druhé třetině kralovali muži v maskách, a tak se šlo po 40. minutách do kabin za stavu příznivějšího pro hosty 1:0. Hned po přestávce ale vedení navýšil opět Filip Chytil. Naději Slezanům dal tři minuty před koncem Kvasnica, ale na jeho gól přišla rychlá odpověď. Dobiáš se opřel do puku, který skončil až za domácím brankářem. Pojistku tří bodového zisku dal ševcům Hefka, který se trefil do nikým nestřežené opavské svatyně. Berani tak stále vévodí své východní skupině.
13.kolo, út 28.10.2014, ZS Opava
Opava
Zlín
1:4
(0:1, 0:0, 1:3)

Branky a nahrávky: 57. Kvasnica (Hadamczik) - 12. Chytil (Dvořáček, Václavek), 41. Chytil (Dobiáš), 59. Dobiáš (Gába, Václavek), 60. Hefka (Zmeškal, Kočica). Rozhodčí: Klapetek - Binar, Boháč. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 112. Střely na branku: 19:36. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4.

Mocher - Kroček, Mar, Kunc, Lelek, Tůček, Hadamczik - Pělucha, Blecha, Hilšer - Frydrych, Hudečka, Hladoník - Kvasnica, Bitomský, Beránek - Vojtovič

Šimonů - Gába, Hamrlík, Kowalczyk, Klauda, Dvořáček, Marek - Kočica, Sedlák, Hefka - Blažek, Janošek, Pröschl - Zmeškal, Dobiáš, Chytil - Václavek

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (PSG Zlín): "Z mého pohledu jsme nehráli dobře. Opava byla za stavu 2:1 blízko vyrovnání a k nám se přiklonilo i více štěstí. Velmi dobře zachytal i opavský brankář. Samozřejmě jsme rádi za 3 body a dlouhou šňůru vítězství. V neděli nás čeká velmi silný soupeř z Olomouce. Hrají v poslední době až na poslední zápas s Třincem velmi dobře, takže očekávám velmi tvrdý boj."