MDO: Zápas v Brně rozhodl třígólový začátek, nakonec však boj a těsná výhra 4:3

Mladší dorostenci se po reprezentační pauze vydali do Brna, kde se střetli s týmem Warrior Brno. A začátek zápasu byl vynikající, hned po 95 sekundách se prosadil Dobiáš, v sedmé minutě ho následoval Dvořáček a v čase 9:09 zvyšoval již na 3:0 Sedlák, čímž vyhnal Borského z Brněnské klece. Domácí sice snížili na rozdíl dvou gólů, ale vteřinu před sirénou Zlín opět vedl o tři branky, a to zásluhou Chytila. Ve druhé části se ani jeden z celků neprosadil, ale v periodě třetí se Bojovníci dokázali dostat soupeři na dostřel. Šimonů už ale za svá záda další branku nepustil a Ševci tak vyhráli na brněnském Úvoze 4:3.
15.kolo, čt 13.11.2014, Hokejová hala Úvoz
Warriors Brno
Zlín
3:4
(1:4, 0:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 14. Dufek (Chalupa, Blaško), 43. Jurnečka, 52. Rafaj – 2. Dobiáš, 7. Dvořáček (Gába), 11. Sedlák (Zmeškal), 20. Sedlák (Kočica). Rozhodčí: Kohoutek – Měkýš, Šustr. Vyloučení: 8:7. Využití: 2:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 97. Střely na branku: 19:40. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:4, 3:4.

Borský (od 10. Holík) – Jurnečka, Miloš, Rafaj, Daněk, Kuchař, Pípa – Chalupa, Dufek, Blaško, Macháň, Kunst, Růžička, Jedlička, Malý, Karpíšek, Mudrych

Šimonů – Gába, Dřímal, Hamrlík, Kowalczyk, Klauda, Dvořáček, Marek – Kočiča, Sedlák, Hefka, Blažek, Janošek, Dobiáš, Pröschl, Zmeškal, Chytil

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (PSG Zlín): "Ačkoli náš příjezd byl pozdější a tudíž příprava před zápasem nebyla tak důsledná, utkání jsme začali dobře a ve vysokém tempu. Podařilo se nám dát tři rychlé góly a přesto, že soupeř snížil, třetinu jsme v pohodě dohráli 4:1. Warrior se však nevzdal, bojoval a postupně hru vyrovnával. Brnu se dařilo na rozdíl od nás také využívat přesilové hry a tím utkání zdramatizovalo. Ke konci viselo ve vzduchu dokonce vyrovnání. Vzhledem k podařené úvodní třetině by nás vyrovnání mrzelo a tak jsme rádi, že můžeme pokračovat v dlouhé sérii bez porážky. V neděli s Vítkovicemi však budeme muset přidat."