Mladšího dorost vyhrál patnáctý zápas v řadě, tentokrát to odnesl Vsetín

Sedmnáct zápasů a jediná prohra. To je bilance mladšího dorostu PSG Zlín v letošní sezoně. Tentokrát to odnesl Vsetín, kterému na Lapači nadělili svěřenci trenéra Valáška čtyři góly a vyhráli 4:0. Zlínští mladíci jsou na prvním místě východní skupiny extraligy se ziskem 48 bodů a s náskokem tří bodů na druhý Třinec. Do konce základní části chybí už jen jeden zápas. Pokud v něm ševci uhrají doma alespoň bod, stanou se vítězem východní skupiny. Jejich soupeřem bude Přerov.
17.kolo, po 17.11.2014, Zimní stadion Na Lapači
Vsetín
Zlín
0:4
(0:2, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 18. Hefka, 18. Pröschl (Kočica, Blažek), 24. Václavek (Dobiáš), 52. Zmeškal (Hefka, Sedlák). Rozhodčí: Husička- Macík, Štěpánek. Vyloučení: 3:7. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 127. Střely na branku: 22:26. Průběh utkání: 0:4.

Kořének - Jenáček J., Mikulenčák, Nadymáček, Kollár, Ševčík- Koňařík, Zetocha, Hrňa, Kristek, Sedláček, Gorás, Půček, Paťava, Paroušek, Fajkus, Vilém.

Šimonů - Gába, Dřímal, Hamrlík, Kowalczyk, Klauda, Omelka, Dvořáček, Marek- Kočica, Sedlák, Hefka, Balžek, Janošek J., Dobiáš, Pröschl, Zmeškal, Václavek.

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (HC PSG Zlín): "Z naší strany to bylo velmi dobré utkání. I přes nesmírnou snahu Vsetína v první třetině jsme dokázali odolat úvodnímu náporu a nakonec jsme dali i dvě důležité branky. Od druhé periody nebylo z mé strany pochyby o vítězi, hráli jsme disciplinovaně a týmově. Těší mě, že jsme dobrý výkon dokázali tentokrát udržet celých 60 minut. Od září jsme neztratili ani bod, ale i tak k celému zápasu kluci přistoupili pokorně a zodpovědně."