Mladší dorost otočil zápas v Olomouci a připisuje si další tři body

Z l í n / O l o m o u c - Zlínští mladší dorostenci se už jako jasní vítězové základní části vydali na led Olomouce. První třetina byla bezbranková, po pauze však udeřili oslabení kohouti. Hosté ale ještě do konce druhé periody otočili utkání, v posledním dějství přidali další tři přesné trefy a radují se tak z výhry 5:2.
37.kolo, čt 5.3.2015, Zimní stadión Olomouc
Olomouc
Zlín
2:5
(0:0, 1:2, 1:3)

Branky a nahrávky: 22. Pěcha (Janečko), 60. Holiš (Pěcha, Janečko) – 26. Kočica (Dobiáš, Sedlák), 33. Chytil, 49. Sedlák (Václavek), 58. Jenáček (Dvořáček), 60. Václavek. Rozhodčí: Cik – Novotná, Šimčík. Vyloučení: 1:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 55. Střely na branku: 20:38. Průběh utkání: 1:0, 1:4, 2:4, 2:5.

Galuška – Dajčar, Krejčí, Vosátko, Klesla, Holiš, Rutar – Štefka D., Pěcha, Urban M., Kret, Janečko, Palinek, Spatharis, Skřivánek.

Huf – Gába, Dřímal, Janošek, Hamrlík, Omelka, Jenáček (C) – Kočica, Sedlák, Hefka, Blažek, Sedláček, Dobiáš, Pröschl, Nesrsta, Dvořáček, Chytil, Václavek, Sebera.

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (PSG Zlín): Myslím, že se hrálo v pohodovém, až moc přátelském duchu. Olomouc neměla v mužstvu nejlepší hráče a my jsme docela propadli uspokojení z prvního nadstavbového místa, a podle toho to také vypadalo. Vyhráli jsme a doufáme, že se naše forma bude do play-off lepšit.