Junioři v posledním utkání zvítězili 3:0 nad Mladou Boleslaví

Z l í n - Svěřenci trenéra Radka Pšurného zakončili sezónu vítězně, když na domácím ledě porazili 3:0 Mladou Boleslav. Bodový zisk se začal rodit již v první části, kdy se trefil Vyoral a postupně vedení rostlo. Ve druhé části se trefil Dalajka a skóre uzavřel David Hrazdira. Čtyřiadvacet úspěšných zásahů si připsal Ondřej Haloda.
54.kolo, so 7.3.2015, ZS Luďka Čajky
Zlín
Ml.Boleslav
3:0
(1:0, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 12. Vyoral (Dalajka, Hrazdira), 25. Dalajka (Hrazdira, Hlaváč), 59. Hrazdira (Hlaváč, Zbořil). Rozhodčí: Obadal – Novák, Smilek. Vyloučení: 6:2 navíc Tůma (MBL) 5+DKU. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 120. Střely na branku: 14:24. Průběh utkání: 3:0.

Haloda – Zbořil, Andrýsek, Kužílek, Velčovský, Žabčík, Kobylík, Stuchlík, Řezníček, Talán – Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Karola, Pavlůsek, Rezek, Vyoral, Hladiš, Hrazdira.

Plíšek (od 41. Příhonský) – Mašek, Tůma, Marček, Hes, Žalud, Štáva, Červinský – Průšek, Němec, Poljanyčka, Pätoprstý, Podsedníček, Borovec, Pořízek, Klečka, Ďurač, Sedmík, Sonnek, Motloch.

Domácí byli po prvním vítězství v nádstavbové části hladoví již od prvních minut utkání a více práce měl Plíšek v brance Mladé Boleslavi, který však až do 11. minuty odolával. Po vyloučení Pätoprstého využil početní výhodu Jan Vyoral, který mířil přesně. Srovnat mohl Radek Pořízek, ale křížný pas nedokázal zužitkovat. Zlínští měli po vyloučení Tůmy do konce utkání k dispozici dlouhou přesilovou hru, ale tu hosté dokázali bezpečně ubránit.

V úvodních minutách druhé části nejprve zahrozili hosté, když Ivan Ďurač objel branku a dokonce i překonal Halodu. Jeho zakončení však mířilo těsně vedle tyče. Na druhé straně byli domácí efektivnější. Hlaváč vyhodil kotouč podél mantinelu, což překvapilo obranu hostů. Do akce dva na jednoho se dostal Hrazdira a taky Patrik Dalajka, který přesný pas spoluhráče umístil pod víko Plíškovy branky. Na rozdíl tří branek mohli domácí odskočit, když Hlaváč vybídl Dalajku, ale tato akce domácím nevyšla. Hrozili i hosté, Poljanyčka měl na holi snížení, ale před odkrytou klecí si nepočínal ideálně a zastavil jej skvělý Haloda.

Do třetí části se do branky Mladé Boleslavi postavil ex-zlínský Matěj Příhonský, který měl méně práce než jeho protějšek, ale vážnější šanci měli Zlínští. Vyoral zachytil chybnou rozehrávku hostů a dostal mezi kruhy, ale ránu mezi betony Příhonský lapil. Definitivní tečku za vítězstvím stanovil David Hrazdira, jehož milimetrovým pasem vybídl ke skórování Michal Hlaváč.