Opět na vítězné vlně, junioři vezou tři body z Vítkovic

Včera zlínští junioři prohrou na ledě Třince přerušili sérii čtyř výher v řadě, dnes se však na vítěznou vlnu opět vrátili. Další tým ze Slezské metropole Vítkovice porazili 3:2, přičemž Beranům velice dobře vyšel vstup do utkání a ubránili se i závěrečnému tlaku soupeře. Nyní už je celek Radka Pšurného na patnácté pozici se ziskem 22 bodů za 19 utkání.
20.kolo, so 14.11.2015, Ostrava Aréna
Vítkovice
Zlín
2:3
(0:2, 2:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 26. Kmošek (Malina, Wróbel), 32. Ollender (Adamík, Žiak) – 4. Karafiát (Miko, Gazda), 5. Sirota (Horváth), 36. Miko (Gago, Fryšara). Rozhodčí: Šutara – Ganger, Bojda. Vyloučení: 3:3. Využití: Bez. V oslabení: Bez. Diváci: 120. Střely na branku: 30:25. Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:3.

Šimeček – Šendera, Adamík "C", Charvát, Ďurkáč, Gabrhelík, Krčmář – Hartmann, Spratek, Kurovský, Wróbel, Malina, Stupka, Žiak, Raška, Ollender "A", Beneš, Kmošek, Kafka "A".

Barvík – Sirota, Kužílek, Stuchlík, Procházka, Gazda, Kolařík – Hlaváč "A", Gago, Miko "A", Fryšara, Kotek, Stiksa, Peška, Horváth, Vyoral, Karafiát, Strmiska, Hladiš "C".

Zlínským výborně vyšel vstup do utkání, již ve 4. minutě otevřel po samostatné akci skóre Jiří Karafiát.

Srovnat mohl zanedlouho domácí Kafka, jenomže jeho střele chyběla přesnost. A tak se znovu radovali žlutomodří - od modré pálil přesně Jakub Sirota.

Následně svůj únik neproměnil vítkovický Žiak a třetí gól Beranů neplatil pro jeho dosažení rukou.

Sníženo bylo po šesti minutách druhé části. Ollender ještě svůj bekhendový blafák po chybě hostí v defenzivě neproměnil, Jakub Kmošek z následující akce ale už skóroval.

A dokonce vyrovnat se podařilo Vítkovicím po půlce duelu, kdy se nenápadnou střelou prosadil Samuel Ollender.

Vedení ale ještě do pauzy Zlínským vrátil ránou z mezikruží Petr Miko.

A když ve třetí části domácí nevyužili dvou přesilovek a ani power play, tři body se vezly do Zlína.