Nevydařená první třetina stála starší dorost body ve Vítkovicích

11. kolo NOEN extraligy starších dorostenců k sobě svedlo soupeře ze špičky tabulky. Vítkovice na domácím ledě potvrdily roli menšího favorita a v úvodu předčily Zlín, který v první třetině čtyřikrát inkasoval a střídal brankáře. Svěřenci Roberta Svobody byli v utkání sice střelecky aktivnější, ale gólově se dařilo zejména domácím, kteří tak zvítězili 5:1.
11.kolo, pá 9.10.2015
Vítkovice
Zlín
5:1
(4:1, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 1. Baláž (Stareček, Toman), 5. Kosina (Šala), 15. Toman (Šala, Gřesík), 17. Gřesík (Cháňa, Baláž), 34. Žemba (Toman) – 11. Dlabaja (Fryšara, Kotek). Vyloučení: 4:8 navíc Blaško (VIT) 5+DKU. Využití: 1:1. V oslabení: 2:0. Diváci: 150. Střely na branku: 24:39. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 5:1.

Daňa – Kaláb, Veřmiřovský, Stareček, Kučera, Malík, Bartek – Gřesík, Žemba, Bernát, Konečný, Šala, Baláž, Richtár, Cháňa, Blaško, Mrva, Kosina, Toman.

Odložilík (od 21. Šimonů) – Padrnos, Gába, Budil, Kowalczyk, Marek, Fridrich – Fryšara, Václavek, Chytil, Dvořáček, Bainar, Krejčiřík, Hefka, Kotek, Kenša, Dlabaja.

Ohlasy trenérů

Robert Svoboda (HC PSG Zlín): "Výborný zápas se špatným výsledkem. Po individuálních chybách jsme v první třetině dostali zbytečné branky a pak už jsme to nebyli schopni dohnat. Utkání bylo pohledné, mělo to náboj, ale domácí byli úspěšnější v produktivitě. Trošku nás to mrzí, protože ten herní projev byl takový, že jsme mohli bodovat."

×
Dnes v   | Muži
HKM Zvolen
Berani Zlín