Mladší dorostenci otočili utkání s Třincem

Z l í n - Mladší dorostenci navázali na vítězství z 1. kola a i tentokrát brali všechny tři body. Po rychlé brance Janoška sice Oceláři dokázali ještě v první části otočit stav ve svůj prospěch, ale zbytek utkání už patřil gólově zlínským mladíkům. Ve druhé části se domácím povedlo otočit stav po brankách Sebery a Sedláčka a ve třetí třetině vítězství pojistil Světlík. Svěřenci trenéra Valáška tak mají na kontě plný počet šesti bodů.
2.kolo, ne 6.9.2015, PSG aréna
Zlín
Oceláři Třinec
4:2
(1:2, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 3. Janošek (Sedláček), 23. Sebera (Prchal), 26. Sedláček (Janošek), 57. Světlík – 6. Peterek (Raška), 13. Kvasnica (Peterek). Rozhodčí: Kika – Kašík, Novotná. Vyloučení: 5:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 76. Střely na branku: 32:38. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 4:2.

Kubík – Havlík, Janošek, Dřímal, Hamrlík, Jaroněk, Prchal, Dluhoš – Suhrada, Luža, Mynář, Sebera, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Dřímal, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Zmeškal.

Ochman – Bulava, Patlevič, Srníček, Homola, Michálek, Marguš Radzienciak – Raška, Kvasnica, Pszczólka, Plandor, Peterek, Tománek, Korčák, Indrst, Miklér, Rybnikár.

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (HC PSG Zlín): "Začalo se ve velkém tempu. Bylo to pro nás velmi těžké utkání. Zlomovým momentem byla první půlka druhé třetiny, kterou jsme odehráli velmi dobře. Ve třetí části měl Třinec převahu a v rozhodujících chvílích nás podržel náš brankář. Nutno říct, že jsme měli chvílemi i dost štěstí. Celkově jsem spokojen s nasazením a bojovností mužstva, na druhou stranu bylo vidět spoustu nedostatků na naší straně. Zatím nám oproti minulému roku chybí hráči, kteří by dokázali utkání převážit na naší stranu v přesilových hrách. Také obranná hra ve vlastním pásmu není dobrá."