FOTO: Mladší dorost potrestal Olomouc za její nedisciplinovanost a vyhrál 5:0

Z l í n - Třetí výhru ze čtyř zápasů si připsali na konto zlínští mladší dorostenci. Berani v moravském derby s Olomoucí využili čtyři přesilovky a i díky čistému kontu brankáře Kubíka nakonec zvítězili 5:0. Dvěma brankami zavelel k zisku tří bodů obránce Janošek.
4.kolo, ne 13.9.2015, PSG Aréna
Zlín
Olomouc
5:0
(1:0, 2:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 13. Janošek (Dluhoš), 24. Mynář, 33. Fajkus (Dřímal Tadeáš), 41. Janošek (Dobiáš, Sedláček), 55. Nesrsta (Luža). Rozhodčí: Slavka - Blaha, Maťašovský. Vyloučení: 5:8, navíc TS pro hosty. Využití: 4:0. V oslabení: Bez. Diváci: 50. Střely na branku: 46:10. Průběh utkání: 5:0.

Kubík - Janošek, Dřímal Tomáš, Hamrlík, Jaroněk, Prchal, Dluhoš - Suhrada, Luža, Mynář - Sebera, Pröschl, Světlík - Nesrsta, Dřímal Tadeáš, Sedláček - Dobiáš, Fajkus, Kristek - Mlýnková.

Fajgl - Klesla, Mader D., Vosátko, Bahounek, Mader P., Dupal - Kalač, Harabiš, Popelka - Vašenka, Antoníček, Kret - Dvořák, Štefka, Palinek - Skřivánek.

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (HC PSG Zlín): "Odehráli jsme dobré utkání. Hráči si vzali po prohře ve Vítkovicích slova o týmu a soudržnosti k srdci a podali slušný kolektivní výkon. I když výsledek 5:0 vypadá pěkně, měli jsme být v zakončení daleko efektivnější. Na tom musíme v dalších týdnech na tréninku zapracovat."

Fotogalerie