Mladší dorost doma opět vítězně, doposud lídra tabulky Přerov porazil 6:2

Z l í n - I počtvrté na domácím ledě dokázali mladší dorostenci zvítězit za všechny body, v 6. kole porazili doposud lídra tabulky Přerov 6:2. Hattrickem se blýskl Vojtěch Dobiáš. Berani jsou aktuálně na třetím místě o skóre za Vítkovicemi a Třincem. Další utkání je čeká v pondělí 28. září v Havířově, jenž má taktéž 15 bodů.
6.kolo, ne 27.9.2015, PSG Aréna
Zlín
Přerov
6:2
(2:1, 1:0, 3:1)

Branky a nahrávky: 4. Dobiáš (Tomáš Dřímal), 12. Dobiáš (Pröschl), 30. Kristek (Zmeškal), 43. Fajkus, 49. Dobiáš (Pröschl, Janošek), 55. Zmeškal (Kristek, Janošek) – 19. Plášek (Kadlic), 55. Dobša (Borot). Rozhodčí: Obadal – Kučera, Wesley. Vyloučení: 5:8. Využití: 2:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 76. Střely na branku: 33:26. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 6:1, 6:2.

Kubík – Janošek, Tomáš Dřímal, Prchal, Dluhoš, Kowalczyk – Sebera, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Tadeáš Dřímal, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Zmeškal

Kocák (od 55. Rachůnek) – Kopeček, Tureček, Koudela, Borot, Kleiner, Viktorin, Mlčák, Pěnčík – Krátký, Dobša, Indrák, Barveníček, Kadlic, Šafránek, Mrázek, Plášek, Govoruško

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (HC PSG Zlín): "Dnes jsme myslím odehráli nejlepší zápas sezóny. Ukázalo se, že Přerov dosud tabulku skupiny Východ vedl zaslouženě. Utkání začalo ve velkém tempu s šancemi na obou stranách. Postupem času jsme myslím získali mírnou převahu a podařilo se nám dát i góly. Celkově to byl z naší strany velmi dobrý kolektivní výkon. Mužstvo zaslouží pochvalu a obzvláště oceňuji výkon našeho brankáře, který v rozhodujících chvílích mužstvo podržel."