Tuhý boj se šťastným koncem. Mladší dorost vyhrál ve Vsetíně 2:1

Sice vítězství jen o gól, ale tři body jsou doma. Zlínští mladší dorostenci na ledě Vsetína zvítězili 2:1 a stále se tak drží na druhé příčce, přičemž jsou za Vítkovicemi pouze o skóre. Berany dostal do vedení ve 23. minutě Světlík a na začátku třetí části v oslabení zvyšoval Dobiáš. Domácím se ještě podařilo snížit zásluhou Půčka, další puk za svá záda už ale Kořének nepustil. Ve čtvrtek svěřenci Tomáše Valáška zajíždí do Šumperka.
9.kolo, ne 11.10.2015, Zimní stadion Na Lapači
Vsetín
Zlín
1:2
(0:0, 0:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 53. Půček (Ondračka) - 23. Světlík (Mynář, Zmeškal), 43. Dobiáš (Dluhoš). Rozhodčí: Blümel - Novák, Rožánek. Vyloučení: 2:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 101. Střely na branku: 17:31. Průběh utkání: 0:2, 1:2.

Chrástecký – Mikulenčák, Ondračka - Rusler, Klímek, Cabák, Zetocha, Weintritt, Andris, Šánek, Matiaško, Pírek, Půček, Brodek, Štědrý, Paťava, Lobodowski.

Kořének – Janošek, Tomáš Dřímal, Hamrlík, Prchal, Dluhoš, Kowalczyk – Suhrada, Mynář, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Tadeáš Dřímal, Dobiáš, Fajkus, Zmeškal.

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (HC PSG ZLÍN): "Utkání bylo dlouho vyrovnané. I když jsme soupeře výrazně přestříleli, většina našich střel nebyla nebezpečná. Kluci budou muset na tréninku zapracovat na přesnosti a intenzitě střelby. Trápí nás to již delší dobu. Naopak velmi bojovně naladěný Vsetín měl ve třetí třetině dva samostatné nájezdy a kdyby je proměnil, výsledek mohl být opačný."