Mladší dorostenci otočili zápas v Šumperku

Z l í n - V 10. kole ELIOD extraligy mladšího dorostu dokázali posedmé v řadě svěřenci Tomáše Valáška zvítězit a v tabulce se drží nadále na druhé příčce za Vítkovicemi, které mají stejný počet bodů. Šumperk sice od 1. třetiny vedl, ale výborně chytající Venouš, který v zápase předvedl 51 úspěšných zákroků, ve třetí části dvakrát inkasoval. Srovnat se povedlo Zmeškalovi a s blížícím se závěrem udeřil Světlík, který rozhodl o vítězství Zlína.
10.kolo, čt 15.10.2015
Šumperk
Zlín
1:2
(1:0, 0:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 14. Habrman (Krč) – 47. Zmeškal (Fajkus), 58. Světlík (Sedláček, Dřímal). Rozhodčí: Kika – Nazad, Novotná. Vyloučení: 3:3 navíc Janošek (ZLN) 10 min OT. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 45. Střely na branku: 20:53. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:2.

Venouš – Rutar, Jureček, Habrman, Uhlíř, Moučka – Haluza, Kaplan, Krč, Scheuter, Žižlavský, Mácha, Štrbík, Dudycha, Vintr, Moravec.

Kořének – Havlík, Janošek, Dřímal, Jaroněk, Prchal – Suhrada, Luža, Mynář, Mlýnková, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Dřímal, Sedláček, Fajkus, Kristek, Zmeškal.

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (HC PSG Zlín): "Náš výkon nebyl optimální. V posledních zápasech se trápíme jak herně, tak hlavně v koncovce. Pozitivní je akorát to, že se nám již poněkolikáté podařilo otočit v poslední třetině zápas na naší stranu. V sobotu v Třinci bychom však s tímto výkonem na vítězství nemohli ani pomyslet."