Devátá výhra v řadě mladších dorostenců byla vydřená, Vítkovice udolali až po nájezdech

Z l í n - Devátou výhru v řadě si připsali na konto zlínští mladší dorostenci v neděli, kdy porazili Vítkovice 3:2 po samostatných nájezdech. Oplatili jim tak zářijovou porážku, která je na jejich kontě zatím jako jediná. Ostravané sice vedli, v 52. minutě ale srovnal Fajkus a v rozstřelu byl jako jediný úspěšný Zmeškal. Mladí Berani jsou nyní na první pozici se ziskem 32 bodů, dva body za nimi je právě jejich dnešním soupeř.
12.kolo, so 24.10.2015, Zimní stadion Luďka Čajky
Zlín
Vítkovice
3:2sn
(0:0, 1:1, 1:1 - 0:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 33.Dobiáš (Hamrlík), 52. Fajkus (Nesrsta), rozhodující náj. Zmeškal - 37. Beránek (Bienek, Urban), 42. Urban. Rozhodčí: Obadal - Bryška, Blaha. Vyloučení: 5:7. Využití: 1:0. V oslabení: Bez. Diváci: 70. Střely na branku: 43:31. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 3:2.

Kubík - Janošek, Dřímal Tomáš, Hamrlík, Jaroněk, Prchal - Suhrada, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Dřímal Tadeáš, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Zmeškal.

N. Malík - Bílý, Kuboš, Vacula, Bienek, Zapletal, Šulák - Plánka, Vojtovič, Konečný, Fridrich, Žemba, Takáč, Kylnar, Vícha, Urban, Smička, Mrva, Beránek.

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (HC PSG Zlín): "Utkání mělo dobrou úroveň. Myslím, že jsme první dvě třetiny byli lepším týmem. Bohužel jsme nevyužili spoustu šancí. Ve třetí třetině se projevilo to, že na rozdíl od Vítkovic jsme hráli pouze na tři pětky a také zápas ovlivnil zbytečný gól na 1:2, který jsme dostali hned na začátku poslední třetiny. I přesto se nám podařilo vyrovnat a za bonusový druhý bod z nájezdů jsme rádi."