Série výher skončila. Po jedenácti vítězstvích mladší dorostenci podlehli Přerovu

Jedenáct vítězství v řadě a dost. Nad síly mladších dorostenců Zlína byli Přerovští, kteří utkání skvěle začali a dokázali si vypracovat tříbrankový náskok. Svěřenci Tomáše Valáška sice srovnali a povedlo se jim dovést zápas do prodloužení, ale Zubři si vítězství nenechali utéct.
15.kolo, čt 12.11.2015
Přerov
Zlín
4:3p
(1:0, 2:1, 0:2 - 1:0)

Branky a nahrávky: 1. Šafránek, 22. Plášek (Kadlic), 31. Plášek (Kadlic, Krátký), 64. Plášek (Viktorin) – 39. Dobiáš (Fajkus), 47. Zmeškal (Dřímal), 59. Dobiáš (Zmeškal). Rozhodčí: Zbořil – Novotná, Valentík. Vyloučení: 4:3. Využití: 3:3. V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 3:0, 3:1, 3:2, 3:3 , 4:3 pr.

Rachůnek – Koudela, Tischer, Borot, Kleiner, Viktorin, Mlčák, Pěnčík – Krátký, Dobša, Šimanský, Indrák, Barveníček, Kadlic, Šafránek, Chytil, Plášek, Govoruško.

Kubík – Havlík, Janošek, Dřímal, Hamrlík, Jaroněk, Prchal – Mlýnková, Mynář, Sebera, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Dřímal, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Zmeškal.

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (Zlín): "Zasloužené vítězství Přerova, který se prezentoval celý zápas jako bojovné mužstvo s mnoha šikovnými hráči v čele a dnes výborným brankářem. My jsme naopak začali utkání bez nasazení s pocitem, že se nám nemůže nic stát. Opravdu bojovat jsme začali až za stavu 3:0 pro Přerov. Nestalo se nám to poprvé a snad tato porážka bude pro hráče varování do dalších zápasů."