Šestnáctizápasová bodová šňůra mladšího dorostu skončila ve Vítkovicích

Šestnáctizápasovou bodovou šňůru zlínských mladších dorostenců přerušily v neděli Vítkovice, které tak bodovaly i ve třetí letošním vzájemném měření sil. Co k tomu, že na střely vyhrál tým Tomáše Valáška 40:20, když v poslední minutě inkasoval při vlastním power-play na konečných 3:1. Odčinit tuto porážku budou mít možnost mladí Berani již v úterý v Přerově.
21.kolo, ne 6.12.2015
Vítkovice
Zlín
3:1
(2:0. 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 3.Vojtovič (Beránek, Žemba), 19.Vojtovič (Žemba, Beránek), 60.Bieniek - 45.Zmeškal (Hamrlík). Rozhodčí: Klapetek - Cabák, Hykel. Vyloučení: 2:2. Využití: Bez. V oslabení: Bez. Diváci: 120. Střely na branku: 20:40. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1.

N. Malík - Z. Malík, Bílý, Kuboš, Bieniek, Vícha, Šulák - Vojtovič, Fridrich, Žemba, Takáč, Kylnar, Urban, Smička, Mrva, Beránek.

Kořének - Janošek, Dřímal, Hamrlík, Jaroněk, Prchal, Dluhoš - Suhrada, Sebera, Pröschl, Světlík, Leška, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Zmeškal.

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (Zlín): "Nešťastné utkání pro nás. Soupeři chytal dobře gólman a my nevyužívali tutovky. Toť důvod naší porážky."