MD: Vstup do play off vynikající, na branku Letňan vyslal 72 střel a vyhrál 6:0

V Praze určitě nějaký kolotoč mají, ovšem hráči Letňan zvolili luxus a zajeli si na něj do Zlína. Vybrali si ten s názvem "Čtvrtfinále ve Zlíně." Ačkoli gólman Pražanů dělal co mohl a dostal se úspěšností zákroků na 91%, výhru Beranů neodvrátil. Ti totiž vyslali na něj 72 střel, z toho šest jich skončilo v síti. Zlínský muž v masce udržel čisté konto, obránce Kowalczyk si připsal hattrick. Stav série se tak za stavu 1:0 stěhuje do Prahy, kde budou svěřenci Tomáše Valáška bojovat o postup do semifinále. V Čechách se hraje v pátek.
ČF1, st 9.3.2016, PSG Aréna, Zlín
Zlín
Letňany
6:0
(2:0, 2:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 15. Kowalczyk (Sedláček), 17. Kowalczyk (Kristek), 36. Sebera, 39. Sedláček (Kowalczyk), 46. Kowalczyk (Dluhoš, Dobiáš), 50. Zmeškal (Pröschl). Rozhodčí: Held – Kučera, Valentík. Vyloučení: 3:5. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Střely na branku: 72:18. Průběh utkání: 6:0.

Kořének – Janošek, Tomáš Dřímal, Kowalczyk, Prchal, Dluhoš, Jaroněk – Leška, Suhrada, Luža, Mynář, Sebera, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Tadeáš Dřímal, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Zmeškal

Pařík – Klikorka, Riley, Hlinka, Krutil, Lytvynov – Sklenář, Navrátil, Němec, Tzovairis, Šíba, Kalina, Štěbeták, Homola, Vlček, Jelínek, Pinkas

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (Zlín): "Výsledek i celkový počet střel je matoucí. Letňany hrály dvě třetiny velmi dobře. Měli jsme sice stálou převahu, ale většinou jsme naráželi na velmi dobrého brankáře soupeře. Jsme rádi za první vítězství, ale je to jen malý krůček k postupu."