MD vyhrál i v Letňanech a postupuje do semifinále, v tom vyzve Pardubice

Ve dvou zápasech dokázali zlínští mladší dorostenci vyřadit Letňany a postoupit tak do semifinále. Stejně jako v prvním utkání vstřelili šest branek, v Praze tentokrát zvítězili 6:2. Aktuálně svěřenci Tomáše Valáška mají před sebou v semifinále Pardubice, v případě postupu splní své ambice, a to účastnit se Mistrovství České republiky v Přerově. První duel s Dynamem je na programu ve středu od 16 hodin ve Zlíně, hraje se na dvě vítězná utkání.
ČF2, pá 11.3.2016, Ice Arena Letňany
Letňany
Zlín
2:6
(0:2, 2:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 21. Klikorka (Vlček), 40. Krutil (Lytvynov) – 1. Dobiáš (Pröschl), 5. Dluhoš (Dobiáš, Sedláček), 25. Kristek (Sebera), 26. Dobiáš (Sedláček), 43. Sebera (Luža), 44. Dobiáš (Sedláček, Pröschl). Rozhodčí: Knapík – Mašek, Sládek. Vyloučení: 3:5, navíc Sebera (ZLN) 10. min. Využití: Bez. V oslabení: Bez. Střely na branku: 25:55. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4, 2:4, 2:6.

Pařík – Klikorka, Riley, Hlinka, Krutil, Lytvynov – Vrba, Sklenář, Nárovec, Navrátil, Němec, Šíba, Kalina, Štěbeták, Tzovairis, Homola, Vlček, Jelínek, Pinkas

Kubík – Janošek, Dřímal, Kowalczyk, Prchal, Dluhoš, Jaroněk – Leška, Suhrada, Luža, Mynář, Sebera, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Dřímal, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Zmeškal

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (Zlín): "Vyhráli jsme zaslouženě, ale náš výkon zdaleka nebyl tak dobrý jako ve středu ve Zlíně. Proti Pardubicím takový výkon stačit nebude. Musíme se o 100% zlepšit a podat celou sérii týmový výkon."