Mladší dorost v Pardubicích neinkasoval a srovnal stav série

Bravo! Zlínští mladší dorostenci museli v pátečním duelu v Pardubicích vyhrát, a to se jim také povedlo. Po brankách Fajkuse a Zmeškala vyhráli 2:0, čisté konto vychytal 32 úspěšnými zásahy gólman Kubík. O postupujícím na Mistrovství České republiky tak rozhodne až třetí rozhodující bitva, která se odehraje v neděli od 12 hodin na Zimní stadionu Luďka Čajky ve Zlíně.
SF2, pá 18.3.2016, Tipsport arena
Pardubice
Zlín
0:2
(0:1, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 8. Fajkus (Kowalczyk, Zmeškal), 56. Světlík (Zmeškal, Kowalczyk). Rozhodčí: Jechoutek – Klouček, Ovsík. Vyloučení: 3:2, navíc Koffer (PCE) 10. min. Využití: 0:1. V oslabení: Bez. Střely na branku: 32:20. Průběh utkání: 0:2.

Vlk – Sýkora, Oliva, Blažej, Jelínek, Rudy, Leder, Pejzl, Hybeš – Bucek, Mazura, Chára – Koffer, Blümel, Zeman – Lašák, Kostka, Rozlílek – Šír, Rouha, Rozlílek.

Kubík – Dluhoš, Tomáš Dřímal, Hamrlík, Janošek, Jaroněk, Kowalczyk – Tadeáš Dřímal, Fajkus, Kristek, Pröschl, Sebera, Sedláček, Suhrada, Světlík, Zmeškal.

Ohlasy trenérů

Tomáš Valášek (Zlín): "Bylo to pro nás těžké utkání. Důležité bylo, že jsme dokázali dát první gól. To nás dostalo do zápasu a náš výkon šel nahoru. Přesto byl tlak Pardubic místy drtivý. Neskutečně nás dnes podržel brankář a chvílemi jsme měli i pořádné štěstí."