Starší dorost dotahoval, nakonec ale v Jihlavě prohrál

Z posledních tří zápasů vytěžili starší dorostenci plný počet bodů a výborné skóre 16:2, v Jihlavě však narazili. Domácí si díky povedené první třetině vypracovali dvoubrankový náskok, který už mladí ševci nedokázali stáhnout. Branky Lukáše Světlíka a Vojtěcha Dobiáše sice dávaly mužstvu naději, na body to však tentokrát nestačilo.
21.kolo, pá 11.11.2016, Horácký zimní stadion
Jihlava
Zlín
3:2
(2:0, 0:0, 1:2)

Branky a nahrávky: 7. Kadleček (Vála), 17. Adam (Kardoš), 47. Jindra (Vrátný, Adam) – 45. Světlík (Dvořáček, Dobiáš), 51. Dobiáš (Světlík, Dvořáček). Rozhodčí: Honza – Bernard, Mikoviny. Vyloučení: 3:3. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 67. Střely na branku: 23:34. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2.

Juřička – Musil, Vála, Vrátný, Mareš, Havelka, Veleba, Jiří Marek – Jindra, Adam, Vala, Filip, Kadleček, Hrbatý, Úlovec, Slabý, Daňhel, Kardoš.

Šimonů – Janošek, Jaroněk, Dluhoš, Hamrlík, Jenáček, Jan Marek – Dobiáš, Dvořáček, Světlík, Hefka, Fajkus, Pröschl, Leška, Kočica, Sedláček, Lekeš, Kristek, Chalupa.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Proti Zlínu to bylo hodně těžké utkání, protože jsme měli ještě něco v nohách ze včerejšího zápasu v Třinci. Na některých klucích to bylo znát. Nicméně jak hráči, tak náš druhý gólman dnes podali super výkon. Jsme rádi, že se na něj můžeme spolehnout. Oba brankáři nás drží ve hře.

Zdeněk Sedlák (HC PSG Zlín): Bylo vidět, že obě mužstva chtějí vyhrát. Jihlava měla dneska více štěstí a zvítězila. My jsme měli v závěru nějaké gólové šance, ale nespadlo nám to do branky. I když jsme bojovali a dali jsme do zápasu maximum, tak soupeř asi vyhrál zaslouženě.

×
Dnes v   | Muži
HKM Zvolen
Berani Zlín