Junioři porazili Přerov, postup jim ale utekl o jeden bod

Junioři potřebovali proti Přerovu nutně získat čtyři body. Vsetín totiž dnes získal tři body a celkově měl tak čtyři body náskok. Měl ale horší skóre než Zlín. Berani proto nastoupili do zápasu lépe a po dvaceti minutách hry vedli. Pak ale Přerov otočil stav utkání a vedl o jednu branku. Poté se ale ševci probrali, vstřelili tři branky a vyhráli zápas. Junioři ale potřebovali vyhrát i nadstavbu, což už se nepovedlo. Zubři vyhráli po nájezdech a ukradli tak Zlínu jeden klíčový bod. To znamená, že Zlín bude hrát v časti poražených, stějně jako jeho dnešní soupeř Přerov.
20.kolo, so 24.11.2018, MEO Arena Přerov
Přerov
Zlín
2:4
(0:0, 2:3, 0:1 - N 0:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 23. Navrátil, 28. Paťava (Dobša, Tarnoczy), rozh. náj. Navrátil – 21. Weintritt (Kočica), 32. Janošek (Sebera), 40. Fajkus, 56. Janošek (Kočica) Rozhodčí: Hykel – Gebauer, Poruba. Vyloučení: 7:5. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 125. Střely na branku: 27:56. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:4.

Šimonů – Kopeček, Pohl, Takáč, Bieniek, Gréč, Mar – Dobša, Ryšavý, Hradil, Borot, Krátký, Paťava, Zmeškal, Šimanský, Tarnoczy, Navrátil, Kleniar.

Kořének – Janošek, Hamrlík, Jaroněk, Talafa, Pavlas – Kočica, Hefka, Handl, Pröschl, Weintritt, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Sebera.