Junioři vysoko prohráli s Hradcem Králové

Zlínskému týmu se vstup do druhé části extraligy příliš nepovedl. Na domácím ledě podlehl vysoko 1:5 Hradci Králové, který má stejně jako mladí ševci spadeno na postup do bojů o play-off. Hosté rozhodli hned v první třetině, kdy nejprve gólem z trestného střílení a pak třemi dalšími zásahy ze hry odskočili Zlínu na čtyřbrankový rozdíl. Ve druhé části pak přidali i pátý gól. Jedinou trefu domácích zaznamenal až ve třetí třetině Jonáš Kočica. Zlín ze zápasu odešel bez bodů, neboť hosté se trefili i v nadstavbě.
21.kolo, pá 30.11.2018, PSG aréna
Zlín
Hr.Králové
1:5
(0:4, 0:1, 1:0 – N 0:1)

Branky a nahrávky: 53. Kočica (Fajkus, Janošek) – 5. Janda (TS), 7. Kukla (Poppel), 9. Pinkas (Kukla), 17. Pinkas (Kukla, Janda), 29. Sklenář (Síla, Poppel), 61. Pinkas (Poppel). Rozhodčí: Šudoma – Čelechovský, Kučera. Vyloučení: 6:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 80. Střely na branku: 29:39. Průběh utkání: 0:5, 1:5.

Huf (od 7. Kořének) – Janošek, Hamrlík, Jaroněk, Bednařík, Talafa – Kočica, Hefka, Bachánek, Pröschl, Weintritt, Lekeš, Podešva, Handl, Kozubík, Luža, Sedláček, Fajkus, Sebera.

Vacek – Kukla, Voňka, Naar, Perička, Pěnčík, Kynčl – Šedivý, Sklenář, Ďuriš, Pinkas, Hrabčák, Kašpar, Síla, Pajer, Jušta, Šedivý, Janda, Poppel.

Fotogalerie