Dorostenci deklasovali Karlovy Vary, čtyři góly vstřelili ve druhém dějství + FOTO

Dorost si po Pardubicích vyšlápl i na Karlovy Vary, kterým nadělil šest gólů. Energie se prosadila jen jednou, vstřelila první branku utkání, ale to jim k bodům nepomohlo. Berani rychle vyrovnali, ve druhé části se dostali do čtyřbrankové vedení, které už nepustili. V závěrečné periodě jen upravovali na konečných 6:1.
24.kolo, so 14.12.2019, PSG aréna
Zlín
Karlovy Vary
6:1
(1:1, 4:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 13. Kráčalík (Laciga), 26. Matúšů (Mojžíš, Žižka), 31. Mojžíš (Čapka, Jecho), 32. Mojžíš (Kráčalík, Tomeček), 34. Jecho (Gerych, Mojžíš), 46. Tomeček (Kráčalík, Burian) – 11. Šlechta (Bubeliny). Rozhodčí: Sedlák – Lounová, Mikšík. Vyloučení: 0:2. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 69. Střely na branku: 28:25. Průběh utkání: 0:1, 6:1.

Synek – Sýkora, Burian, Žižka, Čapka, Hoferek, Kráčalík – Gerych, Broža, Tomeček, Ševčík, Mojžíš, Heš, Matúšů, Laciga, Jecho, Lavička.

Maleček – Havlík, Dorot, Anton, Bubeliny, Hohl, Vogel – Šlechta, Zich, Šmajda, Príhoda, Bubanec, Matas, Sapoušek, Váňa, Varvařovský.

Ohlasy trenérů

Tomáš Jankovič (PSG Berani Zlín): Začátek utkání byl vyrovnaný. První obdržená branka nás paradoxně nastartovala k velmi dobrému výkonu, který se blížil výkonům ze začátku sezony. Ve druhé třetině jsme pokračovali v poctivé hře, kterou podpořil výborný Tobiáš Synek v brance. Navíc jsme vstřelili tři góly. Chtěl bych pochválit hráče za přístup, nasazení a obětavost. Cenné výhře jsme dnes šli naproti. V týmu hned panuje lepší nálada, což je před vánočními svátky příjemné a pozitivní.

Fotogalerie